Kuinka paljon lainaa haluat?

Valitse tai kirjoita haluamasi lainan määrä.

250 €
500 €
1 000 €
2 500 €
5 000 €
10 000 €

Onko luottotietosi kunossa?

Meidän on oltava tietoisia mikäli sinulla on luottotiedoissa merkintää, ennen kuin voimme tarjota lainaa sinulle.

Kyllä
Ei

Rekisteröidy nähdäksesi lainavaihtoehdot

Täytä tietosi nähdäksesi lainatarjoukset.

+358
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 5 vuoden takaisinmaksuajalla, on 6.26%. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 11 623 €. Todellinen vuosikorko on min. 4.19% / maks. 20% Laina-aika: 1 vuosi - 20 vuoden.

Suosittu lainapalvelu

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on oikeastaan varsin laaja käsite.

Kulutusluoton käsitteen piiriin kuuluu monia erilaisia lainoja. Se voi olla joko pienlaina, pikalaina, SMS-laina, pikavippi jne.

Näitä lainoja kutsutaan kulutusluotoiksi yleensä siksi, että lainat käytetään useimmiten kulutukseen.


 

Siksi kulutusluotoissa on usein kysymys pienistä lainasummista, lyhyestä maksuajasta ja hieman korkeammista koroista, sillä lainan tarkoituksena ei ole kattaa suurta sijoitusta kuten asuntoa, autoa tai muuta vastaavaa.

Samasta syystä kulutusluotoilla suositellaan katettavaksi yhtä tai useampaa kulua lyhyen ajan sisällä, ja siksi ne eivät sovellu pitkäaikaisiksi lainoiksi.


 

Mitkä ovat kulutusluoton edut?

Yksi kulutusluoton eduista verrattuna pankkilainaan on sen erittäin yksinkertainen ja nopea hakemus- ja myöntämisprosessi.


 

Useimmilla lainantarjoajilla hakemuslomakkeen täyttäminen verkkosivulla kestää vain muutamia minuutteja, ja saat melkein poikkeuksetta vastauksen hakemukseesi samana päivänä, kun se on lähetetty.

Mikäli lainantarjoaja hyväksyy hakijan luottokelpoiseksi, saat lainatarjouksen, joka sinun tarvitsee vain hyväksyä pankkitunnuksillasi.


 

Kyseessä on siis erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi, jossa lainanhakijaa vain pyydetään vastaamaan erilaisiin henkilökohtaisiin kysymyksiin tai antamaan selvitys lainanmaksukyvystään.


 

Mistä tiedän, mikä laina sopii minulle parhaiten?

On selvää, että kun puhutaan ”parhaasta lainasta”, tarkoitetaan yleensä matalimpia kustannuksia, joiden ansiosta kyseinen laina on edullisin valinta.


 

Yllättäen parhaan lainan valinnassa ei kuitenkaan kannata ajatella pelkästään korkoa.

Lainakorko voi nimittäin olla melko matala, mutta lainaan saattaa liittyä runsaasti lisäkuluja, joita ei ole laskettu lainakorkoon.

Siksi suosittelemme aina, että lasket eri lainavaihtoehtojen vuotuiset kulut prosentteina.


 

Niihin sisältyvät sekä lainakorko että kustannukset, joita lainan nostamiseen voi liittyä. Mitä matalammat vuotuiset kulut prosentteina ovat, sitä matalammat kulut ja edullisempi laina.


 

Löytääksesi parhaan ja edullisimman lainan sinun kannattaa hakea useampia lainoja ennen kuin päätät, minkä lainan haluat ottaa.


 

Usean lainan hakemisen etuna on se, että lainantarjoaja tekee sinusta luottoarvion, ja on täysin yksilöllistä, millaisella korolla sinulle tarjotaan lainaa.

Sinun on näin ollen tarkoituksenmukaista perehtyä useampaan lainatarjoukseen, joiden vuotuisia kuluja prosentteina ilmoitettuna voit verrata keskenään.


 

Voinko lainata rahaa, vaikka olen luottotietorekisterissä?

Tähän kysymykseen on helppo vastata lyhyesti: Ei, et voi.


 

MUTTA


 

Jos olet ollut tai olet edelleen luottotietorekisterissä, se ei tarkoita sitä, että et voi koskaan hakea lainaa.


 

Jos olet tällä hetkellä luottotietorekisterissä, sinun on ensin maksettava velka, jonka takia olet päätynyt rekisteriin, ja sen jälkeen voit hakea lainaa ja tulla hyväksytyksi.


 

Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä velkojaan ja keskustella mahdollisuudesta sopia maksujärjestelystä.


 

Jos jatkossa noudatat maksujärjestelyn ehtoja, voit joissakin tapauksissa saada nimesi pois luottotietorekisteristä. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista.

Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - CVR 32260055
Copyright © 2023 Laina-asiantuntija - All Rights Reserved