Luottokortti arjen tueksi. Vertailu, edut ja vinkit rahanhallintaan!

Kuinka paljon lainaa haluat?

Valitse tai kirjoita haluamasi lainan määrä.


Ovatko luottotietosi kunnossa?

Meidän on oltava tietoisia mikäli sinulla on merkintä luottotiedoissasi, ennen kuin voimme tarjota sinulle lainaa.

Mihin lainaa käytetään?

Rekisteröidy nähdäksesi lainavaihtoehdot

Täytä tietosi nähdäksesi lainatarjoukset.

+358
Esimerkki korko 10 000 € lainalle, 5 vuotta takaisinmaksuajalla, on 6,26 %. Takaisin maksettava summa on kokonaisuudessaan 11 623 €. Todellinen vuosikorko on 4,19 - 20 %

Käyttäjiemme suosikkituote

Suomessa luottokortti on olennainen osa päivittäistä taloudenhallintaa. Se tarjoaa kätevän ja joustavan maksuvälineen moniin tarpeisiin. Valitset sitten Visan, Mastercardin tai jonkun muun luottokortin, tarjoavat ne kaikki monipuolisuutta ostoksiesi tekemiseen niin ruokakaupassa, verkossa kuin ulkomaillakin. Tarkastelemme tässä artikkelissa tarkemmin erilaisia luottokortteja, niiden etuja ja käyttömahdollisuuksia, jotta voit tehdä valistuneempia valintoja rahoitukseesi liittyen.

Mikä on luottokortti?

Luottokortin avulla voit tehdä ostoksia luotolla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tavaroita ja palveluita ennalta asetetun luottorajan puitteissa. Näiden ostosten maksaminen tapahtuu myöhemmin, tarjoten sinulle joustavan maksuajan. Kun ostat tuotteen luotolla, veloitetaan tuotteen hinta luottokorttisi ennalta sovitusta luottomäärästä eikä suoraan pankkitililtäsi. Kuukauden lopulla saat luottokorttisi laskun, josta näet kuinka paljon sinun tulee maksaa luottoyhtiölle takaisin. Luottosopimuksestasi riippuen sinulla on jopa reilu kuukausi aikaa maksaa luotto pois ennen kuin luottoyhtiö lisää maksuusi korkoa. Tämä antaa sinulle joustavuutta taloutesi maksujen maksamiseen.

Näin luottokortti toimii:
 • Maksa ostoksesi luotolla,

 • Saat kuukauden lopulla luottokorttisi laskun,

Voit joko:

 1. Maksaa summan kerralla eräpäivään mennessä ilman korkoja, tai

 2. Maksaa laskun osissa, jolloin korko lisätään jäljellä olevaan summaan sopimuksessa ilmoitetun korottoman maksuajan jälkeen.

Luottokortti voi nykypäivänä olla fyysinen kortti, joka mahtuu lompakkoon, tai digitaalinen kortti esimerkiksi puhelimessa tai älykellossa. Useimmat luottokortit mahdollistavat useamman tavan käyttää korttia. Sinulla voi siis olla fyysinen luottokortti lompakossasi ja samalla saat kortin yhdistettyä mobiiliisi sekä kelloosi. Luottokortin yhdistäminen mobiililompakkoosi mahdollistaa saumattoman käyttökokemuksen. Kortti on sinulla mukana aina kun tarvitset, vaikka olisit lenkillä vain kello ranteessasi.

Suosituimmat luottokortit Suomessa

Luottokortit tarjoavat mahdollisuuden tehdä ostoksia laajasti erilaisissa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Ne hyväksytään yleisesti sekä kotimaassa että ulkomailla, mikä tekee niistä ihanteellisen kumppanin matkailuun. Luottokortin avulla voit myös vuokrata auton, varata hotellin ja tehdä muita matkailuun liittyviä ostoksia. Moniin luottokortteihin voi myös liittää bonusohjelman, joka tarjoaa sinulle erilaisia lisäetuja kuten cashbackia tai lentopisteitä, kannustaen samalla kortin aktiiviseen käyttöön.

Luottokortin saat haettua pankista, joko omastasi tai muun palveluntarjoajan kautta. Et välttämättä tarvitse tiliä siinä pankissa, josta haet luottokorttia. Ylivoimaisesti laajimmat käyttömahdollisuudet Yhdysvaltain ja Kiinan ulkopuolella tarjoavat Visa sekä Mastercard yhtiöiden luottokortit. Moni pankki tarjoaa molempia vaihtoehtoja asiakkailleen. Näitä ovat muun muassa Nordea, Danske Bank sekä OsuusPankki. Ne käyvät molemmat maksuvälineinä yli 30 miljoonassa maksupaikassa yli 200 eri maassa. Alla kerromme tarkemmin molemmista erikseen.

Kuinka valita luottokortti?

Ota selvää ainakin näistä asioista:

 • Korot ja kulut,

 • Bonusohjelmat ja muut edut, muun muassa cashback,

 • Maksut ulkomailla ja kuinka valuuttakurssit on huomioitu,

 • Kontaktittoman maksamisen sekä mobiilimaksamisen mahdollisuus,

 • Tarjoaako pankkisi muita lisäominaisuuksia tai turvallisuus ominaisuuksia, joista on sinulle hyötyä?

Valitse kortti, joka sopii tarpeisiisi.

Visa luottokortti

Visa-luottokortti mahdollistaa ostosten tekemisen kaikkialla missä Visa-kortit ovat hyväksyttyjä. Olitpa sitten ostoksilla kotimaassa tai ulkomailla, Visa-luottokortti tarjoaa sinulle helpon ja luotettavan maksutavan olitpa sitten ostoksilla kaupungin vilinässä, varaamassa hotellia tai nauttimassa ravintolaillallisesta.

Valuutanvaihto on myös vaivatonta Visa-kortin avulla, ja kortin käyttäjät voivat hyötyä edullisista valuuttakursseista. Lisäksi monet Visa-kortit tarjoavat matkavakuutuksen, mikä antaa lisävarmuutta ja turvaa matkoilla. Visa mahdollistaa myös kontaktittoman maksamisen, mikä on erityisen kätevää hektisessä arjessa. Tämä nopea ja turvallinen maksutapa helpottaa ostosten tekemistä, asioitpa sitten kahvilassa tai ruokakaupassa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Visa luottokortti on erittäin monipuolinen maksuväline Suomessa ja matkustaessa. Sen laajat käyttömahdollisuudet ja käytännölliset ominaisuudet tekevät siitä ensiluokkaisen valinnan niin paikallisesti kuin kansainvälisesti.

Mastercard luottokortti

Mastercard luottokortti on monipuolinen maksuväline, jota voit käyttää laajasti kotimaassa ja matkoilla ulkomailla. Suomessa Mastercard-luottokortti hyväksytään lähes kaikissa kaupoissa, ravintoloissa ja verkkokaupoissa. Lisäksi voit nostaa Mastercardilla sujuvasti käteistä automaateista.

Matkustaessasi ulkomailla Mastercard on luotettava kumppani. Se on hyväksytty lähes kaikkialla maailmassa ja voit käyttää Mastercardia hotelleissa, ravintoloissa, ostoksilla ja monissa muissa paikoissa. Kortin kansainväliset ominaisuudet tarjoavat myös valuuttamuunnoksen automaattisesti, joten voit tehdä ostoksia paikallisessa valuutassa ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Mastercardin käyttö matkoilla tarjoaa myös turvaa. Useat luottokortin myöntäjät tarjoavat matkavakuutuksen, ostoturvavakuutuksen ja muita etuja, jotka tekevät matkastasi huolettoman. Lisäksi korttiin liittyy muita turvamekanismeja, kuten PIN-koodi ja mahdollisuus maksaa ostoksesi kontaktittomasti.

Mastercard-luottokortti on siis tehokas ja kätevä maksuväline Suomessa ja matkoilla. Sen turvallisuusominaisuudet sekä laajat käyttömahdollisuudet tekevät siitä suositun vaihtoehdon niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin. Muista kuitenkin tarkistaa korttisi ehdot ja mahdolliset maksut liittyen kansainväliseen käyttöön ennen matkaa.

Mastercard ja Visa luottokortit
 • Lähes 30 miljoonaa käyttöpaikkaa,

 • Noin 2 miljoonaa automaattia,

 • Yli 200 maata,

 • Mahdollisuus matkavakuutukseen (tarkista palveluntarjoajalta),

 • Ikäraja alkaen 18 vuotta.

Luottokorttien edut ja haitat

Luottokorteilla on omat etunsa ja haittansa. Ennen kuin haet itsellesi luottokorttia, on sinun tärkeää olla selvillä niihin liittyvistä faktoista. Näin tiedät mihin olet sitoutumassa ja pystyt ennaltaehkäisemään mahdollisia maksukortteihin liittyviä riskejä. Käymme seuraavaksi läpi luottokorttien hyviä ja huonoja puolia.

Luottokorttien edut

Luottokortin omistamisella on useita etuja, jotka tekevät talouden hallinnasta ja ostosten tekemisestä vaivattomampaa. Yksi keskeisimmistä eduista on mahdollisuus maksujen lykkäämiseen, mikä antaa joustoa taloutesi hallintaan.

Kuvitellaan tilanne, jossa sinulla on luottokortti ja talouttasi uhkaa yllättävä suurempi kuluerä, kuten kodinkoneen rikkoutuminen. Luottokortti tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä tarvittavat ostokset heti ilman välittömiä käteismaksuja. Näin sinulle jää aikaa selvitä odottamattomasta tilanteesta ja suunnitella maksut myöhemmin.

Lisäksi monet luottokortit tarjoavat houkuttelevia bonusohjelmia, kuten cashbackia tai pisteitä, joita voi käyttää alennuksiin tai ilmaisiin matkoihin. Tämä tuo ylimääräisiä etuja niille, jotka käyttävät korttiaan säännöllisesti. Pankilta saamasi luottokortin voi usein yhdistää myös kolmannen osapuolen bonusohjelmaan. Esimerkiksi Finnair tarjoaa lentopisteitä luottokortin haltijalle.

Cashback luottokortti
 • Cashback eli käteispalautus luottokortti, on maksukortti, joka mahdollistaa rahan palautumisen kortin käyttäjälle.

 • Käyttäessäsi korttia kerrytät bonuspisteitä, jotka maksetaan sinulle takaisin rahana sopimuksen mukaan.

 • Edun saa tyypillisesti vain ostosten yhteydessä, eli esimerkiksi käteisnostot eivät kerrytä pisteitä.

Luottokorttien bonusohjelmat
 • Luottokortilla maksetut ostokset kerryttävät pisteitä.

 • Saat bonusta muun muassa lentämisestä tai hotellimajoituksista.

 • Voit käyttää pisteitä ostaessasi palveluita.

Turvallisuus on yksi luottokorttien houkuttelevin etu. Ne tarjoavat usein lisäturvaa niin ostoksille, kuin petoksiakin varten. Kortinhaltijan vastuusuoja takaa, että et ole vastuussa kortillasi tehdyistä luvattomista ostoksista. Tämän ehtona on, että olet pyrkinyt suojaamaan korttiasi katoamiselta tai varastamiselta sekä olet ilmoittanut rahoituslaitoksellesi korttisi katoamisesta viipymättä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että luottokortin omistaminen tarjoaa taloudellista joustavuutta, mahdollisuuden ansaita etuja sekä lisäturvaa ostoksille. Oleellista on kuitenkin hallita luottokäyttöä vastuullisesti, jotta nautit eduista ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Luottokorttien haitat

Luottokorttia tulee käyttää harkiten. Lisäksi on tärkeää, että tunnistat niiden haitat. Näin voit ennaltaehkäistä ongelmia ja käyttää luottokorttia turvallisesti. Suunnitelmallinen taloudenhoito ja tietoisuus käyttämistäsi taloudellisista työkaluista varmistavat, että luottokortti on taloudellesi voimavara eikä taakka.

Luottokorttien haitat
 • Houkutus kuluttaa enemmän kuin sinulla on varaa

 • Ylivelkaantumisen vaara

 • Korkeat korkokulut

Yksi luottokortin suurimmista haitoista on ylivelkaantumisen mahdollisuus. Tämä johtuu yleensä luottokortin haltijan vastuuttomasta kortin käytöstä. Luottokortin luottoraja uusiutuu joka kuukausi, joten sen käyttäminen tappiin ja maksujen venyttäminen voi olla tiukassa tilanteessa houkuttelevaa. Oman talouden perustan vakauttaminen on kuitenkin paljon vastuullisempi tapa saada oma kulutus kestävälle pohjalle.

Toinen maksukortin riski, joka on suoraan liitännäinen ylivelkaantumiseen, on luottokorttien korkeat korot. Vaikka lähes jokainen luottokortin tarjoaja mainostaa kortin korotonta maksuaikaa, ovat korot tämän jälkeen suurempia kuin esimerkiksi monissa kulutuslainoissa. On siis järkevää aina pyrkiä maksamaan luottokorttimaksut pois ennen korottoman maksuajan päättymistä. Näin vältyt maksamasta lainaamastasi luotosta korkoja.

Kuvitellaan, että teet luottokortilla 1000 euron ostoksen ja etkä maksa sitä kokonaan pois korottoman maksuajan puitteissa. Jos kortin korko on 20%, niin vuositasolla maksat korkoja jopa 200 euroa. Jos maksaminen viivästyy, kasvavat korot entisestään.

Jos et ole varovainen, on luottokortin avulla helppo tulla kuluttaneeksi yli omien varojen. On siis hyvä muistaa, että luottokortin luottoraja ei ole ilmaista rahaa. Jos käytät luottokorttia päivittäisiin ostoksiisi, on sinun hyvä pitää vähintään luottorajan verran varoja tililläsi, jotta saat maksettua luottokorttilaskun heti pois. Näin pystyt keräämään mahdolliset luottobonukset kaikista ostoksistasi ilman, että luottokortti vaarantaa taloutesi vakauden.

Luottokorttien hakuprosessi

Luottokortin hakeminen on Suomessa tehty hyvin yksinkertaiseksi. Se tapahtuu yleensä nopeasti verkossa täyttämällä verkkolomake. Käymme seuraavaksi läpi mistä ja miten voit hakea luottokorttia sekä mitä positiivisen luottopäätöksen saamiseen sinulta vaaditaan.

Hakemusprosessin ensimmäinen vaihe on määritellä millaisen maksukortin tarvitset. Onko pankkikortti parempi vaihtoehto kuin luottokortti? Haluatko tavallisen luottokortin taloutesi tueksi vai kannattaako sinun hakea luottokorttia, joka on myös sidottu johonkin bonusjärjestelmään? Vastaukset riippuvat täysin kulutustottumuksistasi sekä taloutesi vaatimuksista.

Näin haet luottokorttia:
 • Selvitä vaatimuksesi ja tarpeesi luottokortille,

 • Vertaile luottokorttien ehtoja ja palveluntarjoajia,

 • Valitse sopiva kortti,

 • Täytä luottokorttihakemus,

 • Saatuasi hyväksytyn luottopäätöksen, saat kortin postitse kotiisi. Jos korttisi sallii käytön mobiililaitteissa voi sinun olla mahdollista alkaa käyttää sitä saman tien.

Kun tiedostat tarpeesi, voit alkaa selvittämään vaihtoehtoja eri palveluntarjoajilta. Luottokortin hakeminen omasta pankista on usein yksinkertaisinta, mutta löytääksesi edullisimman vaihtoehdon tai juuri sinulle sopivan bonusjärjestelmän, kannattaa sinun tarkastaa myös muita vaihtoehtoja. Vertaile korkoja, vuosimaksuja, luottorajoja sekä bonuksia ja muita etuja. Eri luottokortteja vertailemalla varmistut sitä, että saat sinulle parhaan kortin.

Saadaksesi luottokortin, tulee sinun olla luottokelpoinen. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissasi, ei sinulle todennäköisesti myönnetä luottokorttia, koska rahoituslaitos olettaa taloutesi olevan epävakaa. Tällaisessa tilanteessa prepaid luottokortti voi toimia sinulle paremmin. Prepaid luottokortti on maksukortti, jonne lataat rahaa ennakkoon käyttöösi.

Prepaid luottokortti:
 • Lataat rahaa kortille ennakkoon.

 • Toimii maksukorttina kuten mikä tahansa luotto- tai pankkikortti.

 • Sopii luottotiedottomalle.

 • Sopii alle 18-vuotiaille ensimmäiseksi kortiksi.

 • Alaikäraja on 7 vuotta.

Vertailtuasi palveluntarjoajia ja maksukorttien ehtoja keskenään ja löydettyäsi sinulle sopivimman vaihtoehdon, voit lähettää luottokorttihakemuksen joko verkossa tai pankin konttorissa. Hakemukseen tarvitset tiedot tuloistasi, pysyvän asuinpaikan Suomessa sekä suomalaisen henkilötunnuksen. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, eikä sinulla saa olla voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää.

Kun täytät luottokortin myöntäjän ehdot luottokotinhaltijalle, on sen hakeminen nopeaa ja helppoa. Credit-kortit, joissa ei ole vuosimaksua, toimivat myös erinomaisina varakortteina. Niistä ei koidu kuluja, silloin kun et käytä niitä, joten sen pitäminen pöytälaatikossa on ilmaista. Laatikosta kortti on helppo ottaa mukaan vaikka matkalle, silloin kun sille on tarvetta.

Luottokorttien käyttö ulkomailla

Luottokortti on erityisen kätevä matkustaessa. Ulkomaanmaksut, hotelli- ja lentovaraukset sekä auton vuokraukset hoituvat helposti luottokortilla. Monet yhtiöt myös vaativat luottokorttia varausmaksun tekemiseen tai esimerkiksi vuokra-auton takuuta varten. Matkustaminen luottokortin kanssa tekee siis reissustasi monella tapaa helpomman.

Kansainvälisesti käytettävissä olevat kortit mahdollistavat myös paremmat valuuttakurssit maksaessasi luottokortilla. Kun käytät korttia ulkomailla, saat valita maksatko paikallisessa valuutassa vai kotimaanvaluutassa. Tällaisessa tilanteessa kannattaa sinun valita paikallinen valuutta. Näin vältät ylimääräisiä vaihtokuluja ja saat paremman valuuttakurssin ostoksesi summalle. Ennen matkaa on kuitenkin hyvä tarkistaa luottokorttisi ulkomaanmaksut, jotka riippuvat palveluntarjoajasi ehdoista. Kortista riippuen voivat ulkomaanmaksut sekä vaihtokurssit vaihdella jonkin verran.

Luottokortti ulkomailla - turvallisesti
 • Tarkista korttisi ehdot ennen matkalle lähtöä.

 • Seuraa tilitapahtumiasi säännöllisesti.

 • Ilmoita matkasta pankillesi.

 • Vältä ostoksia julkisen verkkoyhteyden kautta.

 • Pidä luottokorttisi numero ja PIN-koodi salassa muilta.

Turvallisuusvinkkimme matkalle: ilmoita pankillesi matkastasi ennen lähtöä. Pankit pyrkivät aina pitämään varasi turvassa ja tämän vuoksi ne tarkkailevat epäilyttäviä maksutapahtumia. Jos et ole ilmoittanut matkustavasi erityisesti Euroopan ulkopuolelle ja teet suurempia ostoksia, voivat he varmuuden vuoksi sulkea korttisi estääkseen väärinkäytöksiä. Toiseksi: vältä maksamasta kortillasi ostoksia julkisilla tietokoneilla tai julkisen verkkoyhteyden kautta. Tarkista myös säännöllisesti tilitapahtumasi. Näin saat tiedon mahdollisista väärinkäytöksistä mahdollisimman nopeasti ja saat suljettua korttisi nopeasti.

Käyttämällä luottokorttia fiksusti ja huomioimalla vinkkimme voit nauttia turvallisesta ja kätevästä maksamisesta ulkomailla. Tämä varmistaa, että matkakokemuksesi on huolettomampi ja nautinnollisempi.

Tulevaisuuden trendit: mobiilimaksaminen

Viimeisimmät trendit osoittavat, että maksutavat ovat jatkuvassa muutoksessa. Tarkastelemme tulevaisuuden näkymiä, kuten digitaalisia maksutapoja, kontaktitonta maksamista ja muita innovaatioita, jotka voivat muokata luottokorttien roolia Suomen maksuliikenteessä.

Digitaaliset maksutavat ovat tulleet markkinoille viimeisten vuosien aikana yhä runsaampina. Maksutapojen kehitys ottaa aimo harppauksia koko ajan. Tarkastelemme seuraavaksi erilaisia digitaalisia maksutapoja, kuten kontaktitonta maksamista ja muita innovaatioita, jotka voivat muokata luottokorttien roolia Suomen maksuliikenteessä.

Nykyään voit liittää luottokorttisi puhelimeesi tai jopa älykelloosi Google ja Apple Payn sovellusten avulla. Näin maksukorttisi on mukanasi aina, ilman että sinun tarvitsee kantaa fyysistä korttia mukanasi. Tulevaisuuden rahoitustapoihin kuuluvat myös virtuaaliset kortit, joilla ei välttämättä ole lainkaan fyysistä vaihtoehtoa.

Apple ja Google Pay

Google Pay ja Apple Pay ovat mobiilimaksusovelluksia, jotka mahdollistavat luottokortin käytön älypuhelimissa ja älykelloissa. Nämä sovellukset tarjoavat käyttäjilleen nopean, helpon ja turvallisen tavan suorittaa ostoksia ilman fyysistä korttia. Molemmat sovellukset ovat helppoja ottaa käyttöön - lataat vain sovelluksen laitteellesi ja seuraat ohjeita korttisi lisäämiseksi sovellukseen.

Molemmat sovellukset käyttävät tokenisaatiota maksujen suorittamiseen. Tämä takaa korttitietojen suojauksen maksutapahtuman aikana. Voit käyttää mobiililuottokorttia missä lähes missä tahansa missä kontaktittomat maksut ovat mahdollisia. Sovellusten avulla pystyt myös tallentamaan kanta-asiakaskortteja tai lippuja laitteellesi kätevästi.

Virtuaalinen luottokortti

Virtuaalinen luottokortti tarkoittaa luottokorttia, joka on virtuaalisessa muodossa. Et siis tarvitse fyysistä korttia maksaaksesi ostoksia esimerkiksi verkossa. Ne soveltuvatkin parhaiten juuri verkkomaksamiseen ja ovat turvallisempia kuin fyysiset kortit. Muoviseen korttiin verrattuna sähköiset luottokortit ovat vähemmän alttiita varkauksille sekä väärinkäytöksille.

Virtuaalisen luottokortin saa yleensä heti käyttöön verkkopankin kautta. Et siis joudu odottelemaan postia hetkeäkään. Voit liittää virtuaalisen luottokorttisi mobiililompakkoosi ja käyttää sitä saman tien. Se on erityisen hyödyllinen tehdessäsi ostoksia sivustoilla, jotka eivät ole sinulle ennestään tuttuja tai tilatessasi suoratoistopalveluita. Näin pidät fyysisen korttisi turvassa ja suojelet myös yksityisyyttäsi.

Luottokortti vai joustoluotto?

Kulutusluotot sekä luottokortit tarjoavat lisätukea talouteesi, kun tarvitset hieman ekstraa. Erityisesti joustoluotto toimii samantapaisesti kuin luottokortti. Ne ovat molemmat rahoistuvälineitä, joita käytetään arjen rahoitustarpeiden täyttämiseen. Kumpi sitten sopii paremmin sinun tarpeisiisi?

Joustoluotto
 • Kulutusluotto,

 • Jatkuvan luottorajan laina, jota nostat tarpeen mukaan,

 • Maksat korkoa vain käytetystä lainan osasta,

 • Mahdollisuus valita kuukausilyhennyksen suuruus itse.

Suurin ero luottokorttiin verrattuna on se, että et saa joustoluottoa varten maksukorttia käyttöösi vaan siirrät rahaa tilillesi. Tämän lisäksi saat joustoluottoa kerralla tietyn määrän ja käytettyäsi koko summan, tulee sinun hakea lainaa uudelleen. Luottokortin luotto uusiutuu joka kuukauden lopulla automaattisesti.

Luettuasi tämän artikkelin, sinulla on nyt hyvä käsitys siitä, mihin voit käyttää luottokorttia sekä millaiseen tilanteeseen se sopii. Pystyt myös tunnistamaan maksukortteihin liittyviä riskejä sekä arvioimaan onko kulutusluotto sinulle ehkä sittenkin järkevämpi ratkaisu. Kirjautumalla käyttäjäksi sivuillamme voit vertailla eri kulutusluottoja. Saat myös mahdollisuuden liittyä postituslistallemme, jolloin olet ensimmäisten joukossa saamassa tietoa uusista lainantarjoajista sekä vinkkejä lainan hakemiseen.